Meny
Handlevogn 0

Nordic Skin Care Blog — serum

Ansiktsserum

Skrevet av Therese Pernille Eide den

Ansiktsserum

Om du virkelig vil ha bedre effekt av din hudpleie, er det lurt å innføre et serum i hudpleierutinen din. Serum har ofte høyere konsentrasjon av aktive ingredienser og trenger dypere ned i huden enn det en ansiktskrem gjør. Ansiktsserumet penetrerer forbi de øverste hudlagene med døde hudceller og kan hjelpe til å bekjempe hyperpigmentering, gi hudforyngende effekter, bekjempe frie radikaler- samt roe ned inflammasjoner i huden.

Et ansiktsserum er vanligvis et mer konsentrert produkt, noe som betyr at det trengs mindre for å se resultater. Dette betyr at du får mer igjen for pengene. Noen få dråper er nok.

Les videre →

Serum- hva er det?

Skrevet av Caroline Bjørnestad den

  Hormeta sine hudpleieserier byr på flere ulike Serum, men hva er egentlig Serum?  Et serum er et produkt som er mer tyntflytende enn en krem, med mindre fettstoffer. De aktive stoffene kan lettere penetrere når basen er mindre fet, men man må legge krem over for å få tilført nok næring. Mange serum har som mål å gi virkestoffer og effekter som trenger lenger ned i huden - og ikke på hudoverflaten, slik en krem gjør.   Typiske grunner til å bruke serum er for at fuktigheten skal trekke enda lenger ned i huden, gi anti-age-effekter og styrke hudens naturlige forsvar. Man...

Les videre →