Meny
Handlevogn 0

Hudpleie

Hormeta hudpleie har forandret huden min og redusert både rynker og linjer. Huden min er fastere, spenstigere og smidigere.⁠ Etter at jeg begynte å bruke Hormeta så la andre mennesker merke til å jeg så yngre ut og at huden min hadde blitt finere, og alle spurte hva hemmeligheten min er?

Botox? Kollagentilskudd?⁠ ⁠

Nei, mitt hemmelige våpen er Hormeta hudpleie 🙌🏻 ⁠ ⁠De aktive ingrediensene trekker dypt ned i huden og begynner å virke umiddelbart. Det svir ikke. Jeg blir ikke rød og sår i huden. Jeg får ikke utbrudd av kviser. Huden blir bare sunnere og finere og får en vakker glød 💖⁠ ⁠

Da jeg i 2014 oppdaget denne fantastiske hudpleie serien fra Sveits så bestemte jeg meg for å få Hormeta hudpleie til Norge og det ble starten på nordicskincare.no

Hormeta hudpleie har unike produkter som er spesielt utviklet for å møte hver hudtypes behov for å gjøre den sunn og strålende vakker.

Du kan skreddersy din hudpleierutine med produkter fra de forskjellige seriene og vi er her for å hjelpe deg så ikke nøl med å ta kontakt hvis du er usikker på hvilke produkter som passer din hud.

Vil du bytte ut rynker og saggende hud med nydelig hud som stråler? ⁠ ⁠

nordicskincare.no kan du trygt og enkelt kjøpe Hormeta hudpleie og alle bestillinger blir sendt innen 24 timer 🙌🏻⁠ ⁠

Opplev #hormetaeffekten du også 💖⁠ ⁠

Hilsen Therese P. Eide