Meny
Handlevogn 0

HORMETA - Sveitsisk hudpleie med unike komplekser av mikromineraler

Den sveitsiske hudpleie produsenten HORMETA kombinerer aktive ingredienser og planteekstrakter fra den sveitsiske naturen med effektive ingredienser som Matrixyl 3000, hyaluronsyre og eksklusive råvarer som gull og edelstener for å gi hver hudtype det den trenger for å bli strålende, sunn og vakker.

Historien om Hormeta strekker seg tilbake til 1949 og hadde sitt utspring i åsene rundt Lake Geneva i Sveits. På den tiden jobbet Hormetas grunnlegger Maurice Chapponnier som kjemiker, herbalist og forsker, og det var gjennom hans forskning at han oppdaget den utrolige kraften sporstoffer har i kroppen, og spesielt på huden.

Sporstoffer er helt essensielt for sunn og frisk hud, og mangel på disse kan føre til dehydrering og for tidlig aldring av huden, i tillegg til at den kan miste sin fleksibilitet og elastisitet. Ved at han ioniserte sporstoffene oppnådde han at de trenger raskt inn i huden, og begynner å virke umiddelbart.

Chaponnier brukte sin kunnskap om urter og deres fordeler, og kombinerte urtene med spesifikke ioniserte sporstoffer for å gi hver hudtype det den trenger for å bli balansert og se strålende, sunn og vakker ut. Chaponniers forskning gjør det mulig å kompensere aldersrelaterte og hormonelle hudproblemer, i tillegg til de som er forårsaket av ytre påvirkning. Hormeta tilbyr en komplett serie med hudpleieprodukter for ansikt og kropp.

Prisvinnende produkter

Hormeta Swiss Laboratories har vunnet mange priser for sine innovative hudpleieprodukter og utrolig resultater:

- i  2007 vant Hormeta Victoire de la Beauté prisen i Paris for det beste anti-age produktet med sin FEMINISSIME High Redefinition Cream

- i 2011 vant Hormeta to H. Pierantoni priser for innovasjon for to profesjonelle behandlinger: ARL STRESS CAPTURE behandlingen og SOINS DÉlices HormeSPA Chocolate Muesli Delight

- 2011/2012 vant Hormeta Victoire de la Beauté prisen i Paris for ROSÉE CELLULAIRE Precious water mist from the Alps med naturlig hyaluronsyre.

- i 2012 vant Hormeta H. Pierantoni prisen for HORME GOLD Re-generation Serum.

- i 2013/2014 vant Hormeta Victoire de la Beauté prisen i Paris for HORME FLASH Gold Shining Mask som strammer opp og gir ny glød.

- 2015/2016 vant Hormeta Victoire de la Beauté prisen i Paris for HORME LINE Eye Contour Rescue Gel Mask

- 2017/2018 vant Hormeta Victoire de la Beauté prisen i Paris for HORME GOLD Re-generation Cream

Produsert i Sveits

Alle Hormetas produkter er utviklet, produsert og pakket i Sveits.
Hovedaktiviteten i Hormeta skjer utfra Bursins som er en liten landsby i nærheten av Geneva. Hormeta har en organisasjonsstruktur som gir de 100% kontroll over egen produksjonslinje, og dermed også kvaliteten på råvarene som blir brukt i produksjon.
Dette sikrer deg som forbruker høyest mulig kvalitet på dine produkter.

Swisscos

Hormeta har helt siden begynnelsen vært medlem av ”Swisscos” som står for Swiss Association of Cosmetics, og er et kvalitetstegn som garanterer at produktene er produsert og pakket i Sveits. Alle Hormetas produkter er merket med ”Swisscos” logoen

Save