Meny
Handlevogn 0

Om oss

Nordic Skin Care AS ble etablert i Bergen i 2014, og er den største forhandler og leverandør av Hormeta hudpleie produkter i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Hos oss finner du faglærte terapeuter, som kan tilby deg en rekke behandlinger innen personlig pleie og velvære. 
Vi er stolt av å ha et bredt utvalg av behandlinger som passer for alle, men er det noe som mangler for akkurat ditt behov, skreddersyr vi gjerne behandlinger spesielt til deg. Vi er opptatt av kvalitet og hos oss er alle velkommen!
Du finner vår salong i Litleåsvegen 41, i hjertet av Åsane.

Terapeuter i vår salong:

Frida - Utdannet hud- og kroppsterapeut og makeup-artist ved Frisør og Hudpleieakademiet i 2009-2010. Hun har jobbet som hudterapeut i 4 år som ansatt, og 4 år ved egen salong før hun startet i Nordic Skin Care i september 2017. Frida har spesialisert seg på hudproblemer, anti-age behadlinger og voksing. Hun er også ekspert på brasiliansk non-strip wax for både kvinner og menn. Hun tilbyr også behandlinger som bryn, massasje og vippeløft. Hos Frida får du en trygg opplevelse i avslappende omgivelser og hun tar godt vare på kundene sine.

Katarzyna - Utdannet som negledesigner i 2007-2008 og har gått i lære hos en av Polens beste negledesignere. Hun har drevet egen neglesalong i Polen i flere år, og flyttet til Bergen i 2012. Hun har vært i Nordic Skin Care siden juni 2017. Katarzyna er ekspert på negler og har en utrolig kreativitet med sine negledesign. Hun skreddersyr negler etter behov og ønsker, og håndmaler designet du ønsker. Hun er opptatt av å bruke trygge og gode produkter for en skånsom, men langvarig neglebehandling.