Meny
Handlevogn 0

Salgsbetingelser for nordicskincare.no

På nordicskincare.no skal det være trygt og enkelt for deg å kjøpe hudpleie. Vi gjør vårt beste for å gi deg den beste kundeservice ved å hjelpe deg å finne riktige produkter for din hud. 

Generelle vilkår

Vennligst les gjennom våre generelle vilkår for handel hos nordicskincare.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Om Nordic Skin Care AS

Nordic Skin Care AS ble etablert i Bergen i 2014, og er distributør av Hormeta hudpleie produkter til Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

Nordic Skin Care AS
Litleåsvegen 41
5132 Nyborg
Bergen

Org.nr 814 789 152
Tlf : 53 21 50 40
kundeservice@nordicskincare.no


Nordicskincare.no er en autorisert forhandler av Hormeta hudpleie produkter. Å være en autorisert forhandler innebærer at vi får vårt sortiment direkte fra leverandør og kan derfor alltid garantere ekte vare, og produktets kvalitet.


Bestilling og levering


Vi sender alle bestillinger innen 24 timer på alle arbeidsdager. Bestillinger som mottas i helgen eller på helligdager vil bli sendt neste arbeidsdag.

Mindre pakker leveres direkte i din postkasse. 


Større pakker leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk (utleveringssted). Hentefristen er normalt 14 dager fra ankomstdagen, deretter sendes pakken i retur til nordicskincare.no. Har du betalt din ordre, men ikke hentet den, beholder vi den i 3 måneder. Se for øvrig under "Ikke hentet leveranse".


I høysesong, for eksempel ved juletider, må Postens leveringstid påregnes å være noe lengre enn vanlig.


Hjemleveranser, samt leveranser til Postens utleveringssted varsles via sms, e-post eller via brev fra Posten.


Fraktkostnad


Vi tilbyr fri frakt på dine bestillinger fra Nordic Skin Care når du handler for over kr.500,-. 


Angrerett

Angrer du på hele eller deler av kjøpet ditt har du mulighet til å benytte deg av angreretten. Angrefristen er 14 dager etter at du har mottatt varen.

Kontakt oss på kundeservice@nordicskincare.no. Det du angrer på må sendes tilbake til oss innen angrefristen er utløpet og må være i like god stand som da du mottok varen. Du må betale returforsendelsen selv.

Returadresse er: 

Nordic Skin Care AS
Slettevikvegen 8
5124 Morvik

Vi tilbakebetaler det du betalte for varen. Tilbakebetaling av fraktkostander gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetalingen skal finne sted innen 14 dager etter at vi mottar produktet fra deg.
Angreretten gjelder ikke:
• dersom varen er ødelagt eller av andre årsaker ikke kan returneres i samme stand som da du mottok den
• dersom varen er uavhentet og returneres til selger

Se angrerettloven for flere detaljer.

Nordicskincare.no er ikke ansvarlig for forsendelser som sendes tilbake til oss fra kunden.


Returfrakt


Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med ditt produkt å ønsker å returnere varen betaler du selv for returfrakt.


Delleveranser


Nordicskincare.no benytter ikke delleveranse dersom en eller flere varer i bestillingen ikke kan leveres. De varene som kan leveres sendes, og de varene som ikke kan leveres krediteres.


Ikke hentet leveranse


Leveransen oppbevares i 14 dager fra den ankommer ditt utleveringssted. Dersom pakken ikke hentes sender nordicskincare.no en faktura på våre frakt- og håndteringskostnader, som for øyeblikket er på kr.150,-


Leveringsproblemer utenfor nordicskincare.no's kontroll


Nordicskincare.no er ikke ansvarlig for forsinket eller uteblitt levering som skyldes force majeure (eller andre hindringer utenfor vår kontroll), og som vi ikke med rimelighet kunne ventes å ha tatt i betraktning på avtaletiden eller å unngå eller overvinne følgene av.
Når du fullfører en bestilling mottar du en ordrebekreftelse på e-post. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse, vennligst kontroller at din e-postadresse stemmer og kontakt oss på kundeservice@nordicskincare.no så sender vi bekreftelsen på nytt.


Når varene sendes fra vårt lager får du også en leveransebekreftelse via e-post. Sammen med din leveranse får du en følgeseddel som gjelder som kvittering for varene.


ReklamasjonSkulle du ha mottatt feil eller defekt vare må du kontakte vår kundeservice så snart som mulig og innen 60 dager. Send mail til kundeservice@nordicskincare.no hvor du opplyser om hva som har skjedd, og hvorfor du ønsker å reklamere på produktet.
Nordicskincare.no dekker fraktkostnader ved feilleveringer og reklamasjoner. Returadresselapp får du ved å kontakte oss på kundeservice@nordicskincare.no.
Tilbakebetaling skjer innen 14 dager etter at nordicskincare.no har godkjent reklamasjonen.


Retur

Tilbakebetaling skjer innen 14 dager etter at nordicskincare.no lager har mottatt varen i retur, og under forutsetning av at returen er godkjent. Nordicskincare.no er ikke ansvarlig for skader på, eller tap av, forsendelser som sendes tilbake til oss fra kunden.


Bytting av varer


Dersom du ønsker å bytte en vare i et annet produkt så send oss en epost på kundeservice@nordicskincare.no så ordner vi det. Du betaler selv for fraktkostanden i forbindelse med dette.


Vareinformasjon


Nordicskincare.no gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte produktopplysninger. Nordicskincare.no tar likevel forbehold om at det kan forekomme feilaktig produktbeskrivelse. Nordicskincare.no tar også forbehold om at det av ulike årsaker kan bli tomt på lager.


Allergisk Reaksjon


Om du har fått en allergisk reaksjon av et produkt du har kjøpt hos Nordicskincare.no ber vi om at du kontakter oss på kundeservice@nordicskincare.no slik at vi kan hjelpe deg.  


Copyright


Innholdet på www.nordicskincare.no er Nordicskincare.no sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Nordicskincare.no.