Hormeta Swiss Secret Micellar Water - hemmeligheten til ren hud uten bruk av vann og såpe


Hormeta Swiss Secret Micellar Water er et genialt produkt som fjerner sminke og renser ansiktet raskt uten bruk av såpe og vann. Modeller, makeup artister, og de som jobber backstage under Fashion Week har lenge sverget til micellar vannets evne til å fjerne sminke uten bruk av vann.


Men hva er egentlig micellar vann?

Miceller er nydelige, små mirakel kuler! De dannes når man blander en spesiell type molekyler med vann ved en spesiell temperatur. Overflatemolekyler samles og danner tusenvis av små sfæriske strukturer. Micellene fungerer som små magneter som fanger opp sminke, talg og urenheter, og etterlater huden ren og klar.

Micellar vann er uten såpe, alkohol og kjemikalier, og er dermed et mye mildere alternativ enn våtservietter. Du trenger ikke å gni eller skrubbe ansiktet ditt, og du trenger heller ikke å avslutte med toner. Dette er et alt-i-ett produkt som utelukker behovet for å slå på springen, og er så mildt at det passer alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Hormeta Swiss Secret Micellar Water er god å ha for hånden som en standby for kveldene når du ikke ønsker å gå gjennom hele rense rutinen. Den er også super å ha med på reise; du sparer både plass i kofferten og tid på slutten av dagen.

Hormeta Swiss Secret Micellar Water

Tilbake til bloggen