HORMETA HUDPLEIE

HORMETA hudpleie er ekte Sveitsisk kvalitetshudpleie som umiddelbart begynner å jobbe i huden din. Etter bare noen få uker så vil du både se og kjenne at huden din er glattere, jevnere, sunnere og har fått en frisk glød.

hudpleie som fungerer

Da vi oppdaget HORMETA hudpleie følte vi at våre bønner var hørt.

Før vi begynte å bruke HORMETA hudpleie hadde vi aldri før opplevd hudpleie som gir synlige resultater så raskt som Hormeta gjør. Produktene er en nytelse å bruke og de aktive ingrediensene begynner å jobbe i huden fra første stund. Huden får nytt liv og en frisk glød. Hudtonen blir jevnere og hudoverflaten blir glattere. Rynker og fine linjer blir mindre og ansiktet ser mer ungdommelig ut.

Hvorfor velge HORMETA hudpleie? 

 • Virker i huden med en gang

 • Huden din blir ikke rød, irritert og sår

 • Huden din blir glattere og rynkene blir synlig redusert

 • Huden din får en frisk glød

 • Hudfargen din blir jevnere

 • Dokumentert effekt

 • Sveitsisk kvalitetNår du har brukt HORMETA hudpleie i 3-4 uker vil du oppleve forskjellen du også, vi kaller det #Hormetaeffekten. Huden din har blitt glattere, jevnere og den har fått en frisk glød. Huden ser sunnere og yngre ut. For første gang på lenge føler du den komfortabel med å gå uten sminke. 

Naturlige og organiske ingredienser fra de Sveitsiske Alpene

naturlig hudpleie

HORMETA hudpleieprodukter blir stadig mer populære på grunn av deres mildhet og fokus på naturlige og organiske ingredienser. I motsetning til mange sterke syrebaserte hudpleieprodukter, er HORMETA hudpleie uten sterke ingredienser som kan irritere og skade huden. De inneholder i stedet naturlige ingredienser som urter, mineraler og essensielle oljer fra den rike, sveitsiske naturen for å gi de samme fordelene som kjemiske produkter samtidig som de er skånsomme mot sart hud. Naturlige og organiske hudpleieprodukter er en fin måte å holde huden frisk og frisk uten behov for harde ingredienser. Hormeta hudpleie bidrar til å redusere irritasjon og følsomhet samtidig som de nærer huden med essensielle vitaminer og mineraler.


HORMETA er hudpleie av høyeste kvalitet, hudpleie som gir synlige resultater. Gang på gang blir våre sveitsiske hudpleieprodukter kåret til «best i test» for de utrolige resultatene produktene gir.

"Søken etter evig ungdom" 

Historien om HORMETA strekker seg tilbake til 1949 og hadde sitt utspring i åsene rundt Lake Geneva i Sveits. På den tiden jobbet HORMETAs grunnlegger Maurice Chapponnier som kjemiker, herbalist og forsker og det var nettopp «søken etter evig ungdom» som var drivkraften bak forskningen hans.
Høydepunktet i hans forskning var da Chapponier oppdaget den utrolige kraften mikromineraler har på huden vår, og hvordan de rette mikromineralene kan reversere aldersrelaterte og hormonelle hudproblemer, i tillegg til de som er forårsaket av ytre påvirkning.
Chapponier oppdaget at mikromineraler er helt essensielt for sunn og frisk hud, og mangel på disse kan føre til dehydrering og for tidlig aldring av huden, i tillegg til at huden mister sin fleksibilitet og elastisitet.

Ved å gi huden de riktige mikromineralene, kan vi hjelpe huden vår med å holde seg frisk og sunn. De beskytter mot frie radikaler og bremser hudaldringen.
Chapponier oppdaget av ved å ionisere mikromineralene så trekker de aktive ingrediensene dypere ned i huden og gir deg bedre resultater som varer lenger. 

NATURLIG SKJØNNHET

En av Sveits juveler er dets uberørte planteliv og velbevarte naturlige skjønnhet. Formet av utallige innsjøer, uberørte elver og imponerende isbreer, er den sveitsiske naturen definitivt unik og verdifull.

Chaponnier fokuserte sin lange erfaring og forskning på det rike mangfoldet av mineraler og planteliv i den sveitsiske naturen og skapte en helt eksepsjonell hudpleieserie med de mest dyrebare ingrediensene for å gi hver hudtype det den trenger for å bli balansert og se strålende, sunn og vakker ut.
serum ansikt


Resultatene var helt utrolig og dannet grunnlaget for HORMETA hudpleie.

Hormeta hudpleie

EKTE SVEITSISK KVALITET

sveitsisk hudpleie 
Alle HORMETA hudpleieprodukter er merket med kvalitetsmerket SWISS COS som står for Swiss Association of Cosmetics, og er et kvalitetstegn som garanterer at produktet er produsert i Sveits og er ekte sveitsisk kvalitet.
swisscos - ekte sveitsisk kvalitet

HORMETA har en organisasjonsstruktur som gir de 100% kontroll over egen produksjonslinje, og dermed også kvaliteten på råvarene som blir brukt i produksjon. Dette sikrer at du får høyest mulig kvalitet på produktene.


LUKSUS I HVERDAGEN

hudpleie luksus
Hormeta hudpleie ble opprinnelig utviklet for bruk i profesjonelle hudpleiebehandlinger i Sveits. Målet var å lage luksuriøs hudpleie som er en nytelse å bruke i tillegg til at den gir synlige resultater etter hver behandling. I dag er vi så heldige at vi kan nyte luksusen og få de samme resultatene hjemme på badet vårt.


BEST I TEST - HUDPLEIE SOM FUNGERER

hudpleie best i test
Hvert år arrangerer den internasjonale kosmetikkbransjens Victoire de la Beauté blindtester for å avgjøre hvilke produkter som virkelig gir de beste resultatene. 
Og hva skjer når man lar 70 kvinner bruke produktene hjemme og kåre det produktet som gir best effekt helt upåvirket av fine emballasjer og store merkenavn? 

Da vinner HORMETA hudpleie - gang på gang, år etter år fordi de gir de beste resultatene på huden vår. 

Victoire de la Beauté er de eneste som utfører blindtester hvor vanlige forbrukere får avgjøre hvilke produkter som gir de beste resulatene.
 
prisvinnende hudpleie best i test
 

Hva er det som gjør at Hormeta hudpleie gir så gode resultater?

Hemmeligheten ligger i den unike kombinasjonen av mikromineraler som du finner i alle Hormetas hudpleieprodukter – Oligocos5

Oligocos er en forkortelse av Oligocosmetique (oligokosmetikk på norsk) og du vil se at alle Hormeta produkter er merket med dette.

Oligo betyr bittelite og referer til de 5 mikromineralene sink, silisium, magnesium, kobber og mangan som du finner i alle Hormeta hudpleieprodukter.
mikromineraler oligocos-5


Silisium
silisium
 • Booster kollagen og elastinsyntesene i huden
 • Hjelper huden å leges raskere
 • Bidrar til økt fuktighet i huden
Silisium er et viktig mineral for huden. Den booster kollagenproduksjonen, beskytter huden mot forurensing og hjelper til med å holde på fuktigheten i huden. Silisium kan også hjelpe med å regenerere hudcellene og forbedre hudens tekstur. I tillegg bidrar silisium til å beskytte huden mot solskader og kan bidra til å redusere rynker.

Magnesium
magnesium
 • Gjør huden SMIDIGERE
 • Reduserer aldringstegn
 • Reduserer hudirritasjon
 • Beskytter mot hudaldring forårsaket av oksidativt stress
 • Gjenoppbygger hudens barriere
 • Forbedrer elastisiteten i huden
Magnesium er et mineral som er avgjørende for sunn hud. Det bidrar til å forbedre hudens elastisitet, redusere tegn på aldring, øke celleregenereringen og redusere hudirritasjon. Magnesium bidrar også til å beskytte huden mot skader forårsaket av eksponering for elementene. Med sine mange fordeler for huden, er det lett å se hvorfor magnesium er en viktig del av ethvert hudpleieregime.

Magnesium bidrar til å holde huden myk og smidig, og stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Magnesium øker også sirkulasjonen, noe som kan bidra til å redusere akne, rynker og andre vanlige hudproblemer.

Mangan
mangan
 • Bevarer ELASTISITETEN i huden
 • Stimulerer kollagenproduksjonen i huden
 • Beskytter huden og gjør den mer motstandsdyktig
 • Forbedrer hudens evne til å leges
 • Anti-oksidant
 • Stimulerer energi produksjonen
Mangan er et essensielt mineral for sunn hud fordi det stimulerer cellevekst og produksjon av kollagen, hovedproteinet i huden vår. Kollagen beskytter huden mot rynker, aldersflekker og andre aldringstegn. Mangan beskytter huden mot miljøbelastninger og øker hudens elastisitet og styrke.

Sink
Sink
 • REPARER huden
 • Anti-oksidant
 • Regulerer talg-produksjonen.
 • Anti-bakteriell
 • Anti-inflammatorisk
 • Lindrende
Sink er et fantastisk mineral som bidrar til å fremme vakker, sunn hud. Sink bidrar til å normalisere talgproduksjonen, redusere betennelser og redusere risikoen for bakterielle og soppinfeksjoner i huden.

Sink har naturlig forekommende antibakterielle egenskaper som kan bidra til å beskytte huden. Ikke bare det, sink kan lindre tørr hud og kan til og med ha anti-aldringsfordeler som hjelper til med å holde huden din glatt og sunn.

Med sine kraftige antioksidanter er sink nøkkelen til å bekjempe skade, forynge huden, hjelpe til med produksjonen av kollagen og opprettholde generell fuktighet og fasthet.

Kobber
Kobber
 • Fungerer som en anti-oksidant.
 • Forbedrer syntesen av kollagen, elastin og melanin.
 • Beskytter huden mot UV STRÅLER
 • Regulerer produksjonen av melanin og gjør hudfargen jevnere
 • Anti-inflammatorisk
 • Antimikrobiell
Kobber er et viktig mineral for huden vår. Kobber bidrar til å forbedre hudens elastisitet og beskytter huden mot skadelige frie radikaler. Det bidrar også til å forbedre hudens generelle tekstur, og etterlater den myk og smidig. Kobber kan også bidra til å forhindre rynker og aldringstegn.

Kobber har antimikrobielle egenskaper som beskytter de ytre hudlagene fra bakterier og andre forurensninger, og reduserer rødhet og irritasjon i huden. Kobber hjelper også med å regulere produksjonen av melanin, pigmentet som gir huden sin farge, og bidrar til å opprettholde jevn og jevn hudtone.
hudpleie ansiktskrem
Oligocos-5 finner du i alle Hormeta produkter. De stimulerer kollagen og elastin produksjonen i huden, beskytter mot UV stråler, reparerer huden, forbedrer oksygen opptaket, bevarer fuktigheten, reduserer akne og mye, mye mer for å gi deg en sunn og vakker hud som stråler.

Opplev Hormeta effekten du også, bestill i dag!