Hudpleie på nett

Hudpleie på nett

Leter du etter hudpleie som fungerer? Det gjorde vi også! Som kvinner som er opptatt av å se bra ut og holde rynkene unna, innså vi at vi slet med å finne virkelig god hudpleie på nett som kunne gi oss resultatene vi ønsket oss.

Da vi oppdaget HORMETA hudpleie følte vi at våre bønner var hørt. 

Før vi begynte å bruke HORMETA hudpleie hadde vi aldri før opplevd hudpleie som gir synlige resultater så raskt som Hormeta gjør. Produktene er en nytelse å bruke og de aktive ingrediensene begynner å jobbe i huden fra første stund. Huden får nytt liv og en frisk glød. Hudtonen blir jevnere og hudoverflaten blir glattere. Rynker og fine linjer blir mindre og ansiktet ser mer ungdommelig ut.

Vi oppdaget HORMETA hudpleie da vi var på reise i Paris, og etter å ha brukt produktene noen måneder og sett hvor fin huden vår hadde blitt, så fikk vi litt panikk da vi innså at HORMETA hudpleie ikke var å finne i norske hudpleieklinikker. Vi bestemte oss for å starte Nordic Skin Care og få disse fantastiske hudpleieproduktene til Norge.

Hva vi så etter når vi valgte hudpleie produkter til vår nettbutikk

Vi har brukt utallige timer på å finne de beste hudpleieproduktene for hver hudtype. Vi så etter hudpleieprodukter som er fri for sterke kjemikalier og laget med mange naturlige ingredienser. Det er viktig å ta vare på huden vår, og å bruke produkter med naturlige ingredienser som vitaminer, mineraler og essensielle oljer kan bidra til å gi næring og beskytte huden vår. Naturlige ingredienser er skånsomme og kan bidra til å minimere kviser, redusere rødhet og holde huden vår sunn. I tillegg er naturlige hudpleieprodukter gode for personer med sensitiv hud fordi de ikke inneholder sterke kjemikalier som kan irritere og skade huden.

Vi så også etter produkter som er spesifikt rettet mot vår hudtype og bekymringer. Dette kunne være alt fra å finne den rette ansiktsrensen for vår kombinasjonshud til å prøve ut en øyekrem for å redusere poser under øynene.

Vi ønsket hudpleieprodukter som er designet med tanke på våre spesielle hudbehov og som ikke er skadelige for huden vår. Hudpleie trenger ikke å være et ork. Med gode produkter kan det være en nytelse og en fin måte å ta vare på oss selv på!

Vi la mye vekt på å finne hudpleieprodukter som er testet og bevist å være både trygge og effektive. Vi tror at det er viktig å ta seg tid til å undersøke og evaluere dette for å finne det beste produktet for enhver hudtype.

Derfor falt valget vårt på den Sveitsiske prisvinnende hudpleieprodusenten HORMETA.

Hormeta hudpleie

HORMETA hudpleie - resultatene du trenger & luksusfølelsen du elsker


Hvorfor velge HORMETA hudpleie?

  • Aktive ingredienser som virker i huden med en gang

  • Glattere og fastere hud som ser yngre ut
  • Ingen rød, irritert eller sår hud
  • Rynker og linjer blir synlig redusert

  • Huden din får en nydelig glød

  • Hudfargen din blir jevnere

  • Dokumentert effekt

  • Trygge ingredienser
  • Sveitsisk kvalitet

  • Ikke testet på dyr

Når du har brukt HORMETA hudpleie i 3-4 uker vil du oppleve forskjellen du også, vi kaller det #Hormetaeffekten. Huden din har blitt glattere, jevnere og den har fått en frisk glød. Huden ser sunnere og yngre ut. For første gang på lenge føler du deg komfortabel med å gå uten sminke. 

 

Trygge ingredienser

hudpleie på nett 2


Det er viktig å unngå skadelige ingredienser som parabener og ftalater i hudpleieprodukter. Her hos Nordic Skin Care tror vi på å kun tilby hudpleie av høyeste kvalitet uten å gå på akkord med helsen din. Alle våre produkter er fri for disse potensielt skadelige ingrediensene og gir deg synlige resultater på kort tid.

 

Målrettet hudpleie

hudpleie på nett 3


Alle Hormeta hudpleieprodukter er fullspekket med naturlige ingredienser som gir næring til huden samtidig som de gir målrettede fordeler. Enten du ønsker å lysne opp huden din, redusere fine linjer og rynker eller jevne ut hudtonen, er det produkter som er utviklet for å gjøre nøyaktig det. Ingredienser som aloe, sheasmør og naturlige oljer bidrar til å fukte og beskytte huden, mens antioksidanter som vitamin C bekjemper aldringstegn.


Naturlige og organiske ingredienser fra de Sveitsiske Alpene

hudpleie på nett 4HORMETA hudpleie hudpleieprodukter blir stadig mer populære på grunn av deres mildhet og fokus på naturlige og organiske ingredienser. I motsetning til mange sterke syrebaserte hudpleieprodukter, er HORMETA hudpleie uten sterke ingredienser som kan irritere og skade huden. De inneholder i stedet naturlige ingredienser som urter, mineraler og essensielle oljer fra den rike, sveitsiske naturen for å gi de samme fordelene som kjemiske produkter samtidig som de er skånsomme mot sart hud. Naturlige og organiske hudpleieprodukter er en fin måte å holde huden frisk og frisk uten behov for harde ingredienser. Hormeta hudpleie bidrar til å redusere irritasjon og følsomhet samtidig som de nærer huden med essensielle vitaminer og mineraler.


HORMETA er hudpleie av høyeste kvalitet, hudpleie som gir synlige resultater. Gang på gang blir våre sveitsiske hudpleieprodukter kåret til «best i test» for de utrolige resultatene produktene gir.

hudpleie på nett 5

Hvorfor kjøpe hudpleie på nett?

Vi bestemte vi oss for å starte nordicskincare.no slik at du også kan få drømmehuden din med de beste hudpleieproduktene levert rett hjem til deg.

I tillegg tilbyr vi gratis frakt når du handler for over kr.500,- og alle bestillinger sendes innen 24 timer slik at du ikke trenger å vente lenge på de beste hudpleieproduktene dine.

Vi i Nordic Skin Care bryr oss om huden din og vi ønsker å gi deg hudpleie du vil elske å bruke år etter år.