Meny
Handlevogn 0

Hvilken hudtype, og hva bør du velge?

Skrevet av Caroline Bjørnestad den

Hvilke hudtype du har,avgjør hvilke hudpleieprodukter du bør velge for å oppnå best mulig effekt for en sunn,strålende og balansert hud, med Hormeta sine unike hudpleieprodukter.

Hormeta sine ulike produkter er enkelt satt i system slik at man får oversikt og lett klarer å tilpasse produkt til sitt ønskede behov. 

Vi sier gjerne at vi har forskjellige serier/ linjer i Hormeta sitt sortiment. 

HORME CAPT: er en serie med mye vitaminer og anti-oksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og andre ytre påvirkninger som sol, stress, forurensing og røyk. Dette er en serie med hudpleieprodukter som passer til alle hudtyper og alle aldre.

HORME TIME: er en serie med hudpleieprodukter som bekjemper tidens tegn som rynker, fine linjer og tegn på tretthet.

HORME MOIST: er en serie som bevarer og beskytter den naturlige fuktigheten i huden, tilfører næring, og gjør huden behagelig, myk og smidig.

HORME SOFT: er en serie med milde hudpleieprodukter som beroliger sensitiv og rødflammet hud, og gjør den myk og behagelig. Sensitiv hud blir lett rød, irritert, stram, varm og føles ubehagelig.

HORME GOLD: er en serie som gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden, beskytter mot ytre stress faktorer og reduserer dype rynker, slik at huden fremstår ungdommelig, glatt og fyldig igjen som et friskt eple. Ekte gullstøv gir en luksuriøs finish, og gjør huden strålende vakker.

HORME MAT: er en serie med hudpleieprodukter for kombinert/fet hud som reduserer overflødig talg, gjenoppretter fuktighetsbalansen og renser huden. 

HORME PURE: er en serie med hudpleieprodukter som renser huden, fjerner døde hudceller og klargjør huden for pleie. Denne serien passer alle hudtyper.

HORME MEN er en serie hudpleieprodukter spesielt designet for menn, som angriper tegn på aldring og frisker opp gusten hud.

 

 

 


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →