Forebygge rynker ved å beskytte huden din mot forurensing

Forebygge rynker ved å beskytte huden din mot forurensing

 Visste du at du kan forebygge rynker ved å beskytte huden din mot forurensing?

forebygg rynkene

I Norge er vi ikke like opptatt av forurensing som i mange andre land og vi kan heldigvis ikke sammenlikne vår forurensing med England, USA og Kina. Men den forurensingen vi har kan være nok til å skape problemer for både astmatikere og allergikere og vet du at den også kan akselerere din hudaldring?

Hva er luftforurensing egentlig?

Nitrogenoksider fra veitrafikken, industrielle varmeanlegg, forbrenningsovner og lignende, kombinert med sollys, danner ozon. Ozon på bakkenivå er giftig, og er derfor en indikasjon på graden av luftforurensning.

Huden vår og forurensing

Huden vår utsettes altså stadig for ozonrik luft. Hudens eneste naturlige beskyttende mekanisme mot ozon er E-vitamin. På en forurenset dag, så skal det kun 2 timers ozoneksponering til før hudens E-vitaminnivå er redusert med 25 prosent. Dette resulterer i at hudcellenes vitale prosesser, som reparasjon og regenerering, svekkes. Dette fører igjen til irritasjoner og raskere hudaldring.

Gusten hud eller glød?

Alle forurensende stoffer som vi omgir oss med, vil feste seg til huden og blande seg med hudens egne avfallsstoffer, samt talg. Blandes dette med miljøforurensinger som støv, kjemikalier og sot, samt makeup og solfilter, vil det rett og slett være oppskriften på en usunn hud.

Er forurensing farlig for all hud?

Forurensing forårsaker irritasjon og inflammasjon i huden, som igjen kan bidra til omtrent alle hudproblemer:

  • Tidlig hudaldring
  • Pigmentflekker
  • Sensitivitet
  • Forverring av akne
  • Trigging av underliggende hudsykdommer som eksem, psoriasis og rosacea.

HORME CITY fra Hormeta beskytter mot forurensing og er beriket med aktive ingredienser som gir gusten hud nytt liv og frisk glød.

vitamin c serum og krem

 

Denne linjen gir et essensielt antioksidant-boost til huden som beskytter huden mot påvirkninger fra miljøet rundt oss. Inneholder rikelig av Hormetas unike kompleks av mikromineraler som passer for alle hudtyper.

HORME CITY produktene gir et komplett forsvar mot forurensing, frie radikaler og forebygger mot hudaldring. Huden får nytt liv og en frisk, naturlig glød. Disse produktene passer alle som opplever at huden er litt gusten og sliten. De passer perfekt til en stresset hud og til alle som vil utsette hudaldringen.

Slik jobber HORME CITY  mot hudaldring:

Antioksidanter:

Rosmarinsyre, fenyletanoider, flavonoider og iridoider gir naturlige antioksidanter, anti-fri radikal egenskaper og en beskyttelse mot de skadelige effektene av ozon.

Vitamin C og E:

Risbranolje er eksepsjonelt rik på antioksidant og anti- inflammatoriske molekyler. Vitamin E + C er anerkjent for sine antioksidant egenskaper, og de frisker opp gusten hud.

Anti glykasjonspeptiter

Reparer skade forårsaket av forurensning og gjenoppretter dermal fasthet ved å beskytte proteiner fra oksidativ skade og redusere lipid- peroksydasjon.

Gjærekstrakt fra Kaktus

Starter en anti-stress respons av epidermis mot miljøgifter, sikrer en effektiv barriere og forbedrer hudtone og utstråling.

Beskyttelse

Naturlig biopolymerdannelse legger en umiddelbar beskyttelse på hudoverflaten og en molekylær barriere mot forurensende stoffer, samtidig som den opprettholder fuktighetsbalansen

HORME CITY  produktene du bør velge: 

den beste ansiktsskrubben

Hormeta Exfoliating Detox Mask - øker effekten av din hjemmepleie!

Hudpleierens favoritt ansiktsskrubb med dobbel effekt: den eliminerer giftstoffer og miljøgifter på hudens overflate, samtidig som den dyprenser huden på cellenivå. Exfoliating Detox Mask visker bort gusten hudfarge, fjerner urenheter, stimulerer cellefornyelse og gir huden en glatt overflate og en frisk glød. Huden blir revitalisert og stråler mer enn noen gang. Dette produktene er essensielt for å få best mulig resultat av de andre produktene du bruker.

Den beste sovemasken

Hormeta Pro-Oxygen Sleeping Gel -effektiv sovemaske!

En unik maske som du tar ligge over natten! Sovemasken tilfører  oksygen som gir deg ekte skjønnhetssøvn. Du våkner med silkemyk hud som stråler og er full av liv. En helt ny anti-stress maske som gjør huden friskere, mykere og fullstendig revitalisert. Den fremmer hudcellene evne til å puste, bekjemper oksidativt stress (forurensing) og gjenvinner en naturlig lekker glød.

vitamin c serum og krem

HORME CITY Anti-Particles Serum - rik på C-vitamin!

Et C vitamin serum som forebygger rynker og hudaldring. Dette serumet danner et ultra-beskyttende skjold som beskytter huden mot aldring forårsaket av forurensing, oksidasjon og frie radikaler. Serumet bevarer hudens ungdommelighet og naturlige utstråling.

Dette serumet passer alle hudtyper og kan brukes under eller over din dagkrem som et skjold mot forurensing og ytre påvirkninger som vil eldre huden din. Perfekt under solkrem!

 

HORME CITY Antioxidant City Cream - rik på E- og C-vitamin!

En lett og deilig E vitamin krem som er stappfull av anti-oksidanter og gir huden en frisk glød. Kremen er beriket med både vitamin E og vitamin C og beskytter huden mot forurensning, sol, stress og røyk. Den frisker opp grå og gusten hud. Denne kremen passer både damer og menn og gir en lekker glød da hudens helse gjenvinnes.

 

 

 

 

 

Tilbake til bloggen