Mirakelingrediensen som booster kollagenproduksjonen og reduserer rynkene

Mirakelingrediensen som booster kollagenproduksjonen og reduserer rynkene

Hvis du bruker aktiv hudpleie i kampen mot hudaldring, rynker og slapp hud kjenner du kanskje til hvilke ingredienser du bør se etter i kremen dine?

Hormeta bruker alltid ingredienser med dokumentert effekt og en av disse ingrediensene skal vi fortelle om her.

matrixyl 3000

Har du hørt om Matrixyl? Nei, Matrixyl er ikke et reklametriks helt uten effekt på huden. Matrixyl er en varemerkebeskyttet peptidsammensetning som har vist seg å redusere synligheten av statiske (sol) og dynamiske (mimikk) rynker. Matrixyl er et veldokumentert ingrediens til behandling av :

  • Rynker i pannen og sinnarynke
  • Slapp hud på halsen
  • Rynker på bryst og i ansikt
  • Rynker rundt munnen
  • Generell hudaldring

 oppstrammende effekt

Hva er peptid?

Peptider gir en mer målrettet behandling enn mange andre ingredienser. Peptider er naturlige, cellekommuniserende ingredienser som hjelper til med å opprettholde en hud i balanse ved å stimulere hudcellene til å fungere på ulike måter. Peptider har som mål å lære huden å fungere tilnærmet slik den gjorde i ungdommen. Peptider består av korte aminosyrekjeder og er små fragmenter av proteiner som finnes i huden.

 

Hva er Matrixyl?

Matrixyl er et peptid (palmitoyl-pentapeptid 4) som spesifikt stimulerer kollagen-syntesen og reparerer huden. Dette betyr at det har en langvarig effekt på huden.

I begynnelsen av 2013 fant forskerne ved University of Reading ut at Matrixyl gjør at huden produserer nesten dobbelt så mye kollagen.

 

Hva er Matrixyl 3000?

Matrixyl 3000 består av to peptider som ikke har noe med palmitoyl-pentapeptid 4 (Matrixyl) å gjøre. Disse to nye peptidene (palmitoyl-oligopeptid og palmitoyl-tetrapeptid-7) jobber sammen for å etterligne nedbrutt kollagen slik at huden reagerer ved å produsere mer kollagen og elastin.

 

Sederma, som har utviklet Matrixyl og Matrixyl 3000, viser til studier der Matrixyl 3000 økte hudens syntese med 2.5-3.5 ganger.

  • Kollagen type 1 økte med +258%
  • Fibronektin økte med +164%
  • Hyaluronsyre økte med +179%.

 

«Kollagen, elastin og hyaluronsyre er svært viktig for at en hud i aldring skal fungerer omtrent slik den gjorde da den var yngre.»

 horme time

HORME TIME - hudpleielinje fra Hormeta til voksen hud

Cellefornyelsen i huden går saktere med alderen. Huden blir mindre motstandsdyktig mot ytre stress faktorer, bindevevet svekkes, og hudens naturlige fuktighetsnivå blir redusert. Etterhvert som huden eldes blir den tørrere, mister fasthet og elastisitet, og det dannes fine linjer og rynker. HORME TIME produktene vil reduserer rynker og aldringstegn.

 

 

Hormeta bruker Matrixyl 3000 i 6 av sine anti-age produkter:

 Collagen Tri-Logic Cream

 

best i test

 

 

 

Tilbake til bloggen