Nyt solen uten å bekymre deg for rynker og pigmentflekker

Nyt solen uten å bekymre deg for rynker og pigmentflekker

 Åh, kan ikke noen bare lage en deilig solkrem som både er en anti-age krem & beskytter mot UV stråler & hindrer dannelse av pigmentflekker?

Hormeta har nettopp gjort det, la meg få introdusere deg for HORME SUN ☀️

"Solproduktene til Hormeta er blant mine favoritter, de er proppfulle av gode ingredienser og gir en lekker sunn farge" Skincare by Anki

solkrem anbefalt av skincare by anki

 

HORME SUN er innovativ solpleie som gir langvarig beskyttelse mot UV-stråling og hudaldring.


Dette bør du vite om solfaktor /SPF:

 1. SPF står for Sun Protective Factor. Det er et graderingssystem som brukes til å evaluere hvor mye UVB en bestemt solkrem vil blokkere, når den påføres og brukes på riktig må
 2. UVA-stråler er ansvarlige for farge og hudaldring.
 3. UVB er strålene forårsaker en umiddelbar farge, som du kan se allerede under solingen. Det er disse strålene som gjør deg solbrent.

 

Hvorfor skal vi egentlig bruke SPF ?

 • Solstrålene står for det meste av hudaldringen. UV-stråling gjør at det dannes frie radikaler i huden. Disse molekylene ødelegger andre molekyler og strukturer i huden, som kollagen og elastin. Når bindevevet svekkes blir huden mindre elastisk og mister sin ungdommelige spenst.
 • Fettstoffer i huden skades også og man kan få tørrere og mer sensitiv hud.
 • Solstrålene vil etterhvert gi deg både for tidlig hudaldring og pigmentflekker. Sliter du med pigmentflekker vil de aldri bli helt borte om du ikke beskytter med SPF hele å Kun en dag i litt svak sol trigger pigmentflekkene til full blomstring. Bruker du produkter for å jevne pigmenteringen MÅ du bruke SPF samtidig!
 • Sist, men ikke minst, UV-stråler virker også kreftfremkallende.

 

Brunfargen oppstår som et ledd i hudens måte å beskytte vårt DNA. Brunfarge er altså  hudens forsøk på å beskytte seg mot skade, ikke et tegn på sunnhet. Derfor bruker vi SPF.

 

Solbeskyttelse med Hormeta

HORME SUN er innovativ hudpleie som gir langvarig beskyttelse mot UV-stråling og hudaldring. Anti-oksidanter, anti-aging og anti-pigmentflekker reduserer rynker, hindrer dannelse av pigmentflekker og gir en fantastisk beskyttelse av huden.

HORME SUN gir huden fuktighet og pleie samtidig som den beskytter huden mot UV stråler og frie radikaler og bremser aldringsprosessen i huden.

Med solbeskyttelse fra Hormeta vil du beskytte huden mot solens skadelige stråler. Samtidig vil disse produktene jobbe aktivt med å bedre fuktighetsnivå, hudaldring og pigmentering ved å aktivt opprettholde en god hudhelse.

 

Nøkkelingredienser i Hormetas solprodukter:

I Hormetas solprodukter finner du blant annet disse ingrediensene:

 • Naturlig peptid, beskytter huden mot oksidativ stress og fotoaldring, stimulerer kollagenproduksjonen og beskytter den mot ødeleggelse og bidrar til en jevn hudtone.
 • Grønn tang ekstrakt beskytter huden mot UV-stråler, forhindrer kollagendegradering og frie radikaler, reduserer inflammerende reaksjoner og hemmer melaninsyntesen.
 • Kakaobønne ekstrakt er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot oksidativ stress og kjemper mot fotobehandling.
 • Vitamin B3 styrker hudens barriere og vedlikeholder fuktighetsnivået, reduserer synlige tegn på aldring og bidrar til permanent normalisere fuktighetsbalanse av huden.
 • Rosmarin-ekstrakt  & Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt 

 

Hudpleiende solbeskyttelse

Disse produktene beskytter huden din mot utvikling av pigmentflekker og utvikling av linjer og rynker i solen:

 

HORME SUN Face Sun Cream Anti-aging Protect SPF30
Dette er en anti-age solkrem til ansikt, med høy-faktor. En  dagkrem SPF som beskyttelse og pleier huden. Denne solkremen bekjemper sagging av huden, rynker blir redusert og kremen bidrar til å forhindre dannelse av mørke flekker (pigmentflekker).

 

HORME SUN Face Sun Cream Global Protect SPF50

Dette er en en anti-age solkrem med meget høy faktor som beskytter huden mot skader forårsaket av sol eksponering. Den gir langvarig beskyttelse mot UV-stråling og hudaldring, bekjemper oksidasjon (nedbrytning) av vev, forbedrer hudfasthet og forhindrer dannelse av rynker og mørke flekker. En perfekt dagkrem med høy SPF som samtidig pleier huden.

 

Reparerende produkter

Når huden utsettes for sol bør du også bruke ingredienser som reparerer denne hudskaden. Det finnes flere ingredienser som har denne effekten og Hormeta brukes disse i sine after-sun produkter:

 

HORME SUN Fondant Gel Extreme Repair

Dette er en perfekt aftersun, en forfriskende krem som umiddelbart beroliger og lindrer solirritert hud. Huden får intens, langvarig fuktighet og en jevnere brunfarge med redusert risiko for å flasse. Ubehagelig prikking og stram hud blir lindret og huden blir synlig glattere. Booster huden med sval fuktighet og glød!

 

HORME SUN Mask & Cream Extreme Repair

Dette er en beroligende kremmaske som gir intens fuktighet, lindrer solbrent hud og bidrar til en jevn og fin brunfarge som varer lenge. Huden holder seg fuktet og blir synlig glattere og mykere. Masken reduserer risikoen for at huden begynner å flasse av soling. Gir en jevn og naturlig brunfarge som varer lenge.

Tilbake til bloggen