Serum- hva er det?

 

Hormeta sine hudpleieserier byr på flere ulike Serum, men hva er egentlig Serum?

 Et serum er et produkt som er mer tyntflytende enn en krem, med mindre fettstoffer.

De aktive stoffene kan lettere penetrere når basen er mindre fet, men man må legge krem over for å få tilført nok næring. Mange serum har som mål å gi virkestoffer og effekter som trenger lenger ned i huden - og ikke på hudoverflaten, slik en krem gjør.  

Typiske grunner til å bruke serum er for at fuktigheten skal trekke enda lenger ned i huden, gi anti-age-effekter og styrke hudens naturlige forsvar. Man ser at serum kan hjelpe til å bekjempe hyperpigmentering, gi hudforyngende effekter, bekjempe frie radikaler- samt roe ned inflammasjoner i huden.

 Hormeta tilbyr 4 ulike Serum; Serum No.8, Horme Soft Soothing Gentle Serum, Horme Mat Serum with purifying Plants og Horme Gold Re- Generation Serum..

 

Horme Time Ultimate Serum No. 8 er et serum av høy kvalitet som er spesielt utviklet for sliten hud med ujevn pigmentering eller rynker. Tegn på tretthet blir redusert, og huden blir glattere, mykere, og får en strålende, frisk hudtone.

 

Horme Soft Soothing Gentle Serum er et mildt konsentrat for sensitiv hud som lindrer ubehag, fukter huden og jevner ut hudtonen

 

Horme Mat Serum with purifying plants er en målrettet behandling av fet hud utsatt for urenheter. Dette effektive serumet er beriket med rensende, aktive ingredienser som bidrar til å holde overflaten av huden klar og ren.

 

 

Tilbake til bloggen