Summer essentials

Sommeren er for fullt i gang...en tid for reise, aktiviteter og opplevelser. Vi oppholder oss gjerne mer i sol og varme, og huden vår blir derfor eksponert for flere ytre faktorer den vanligvis ikke opplever. De fleste av oss bruker også en rekke andre produkter, som feks solkrem og after sun. Dette vil også kunne ha en påvirkning på huden.

Det er viktig å huske på at huden trenger å bli renset, få riktig mengde fuktighet og bli pleid- også i disse månedene når den ikke opplever "vanlige" dager. Faktisk kan det være viktigere i de  mer "uvanlige" periodene, at huden får opprettholdt sin normale pleie, og gjerne med tilpasninger til de ytre faktorene.

Vi har laget et "Hormeta Summer Kit" med renseprodukter, samt dag-og nattkrem fra Horme Moist som du definitivt vil elske å ha med deg på sommerferie. Små størrelser som egner seg godt i bagasjen samtidig som du har alt du "må" ha. I tillegg deler vi en rekke Summer Essentials produkter som er perfekt å ha med seg til varmere strøk, på hytten eller bilen. God sommer videre!

- Nordic Skin Care 

 

Tilbake til bloggen