Gå videre til innholdet

GRATIS FRAKT OVER KR.500,- SENDES INNEN 24 TIMER

Tone Skipa tester HORMETA hudpleie med ekte gull

Tone Skipa tester HORMETA hudpleie med ekte gull

ANNONSE,  ANSIKT,  HUDPLEIE

Hormeta – går for gull

I følge stjernetegnet mitt så er det ingen bombe at jeg elsker gull! For meg symboliserer gull renhet, egenhet og eleganse. Dessuten gir gull meg masse energi, og det er ikke til å unngå at du skiller deg ut når du tar på deg et antrekk med mye gull i.

Det er ikke bare jeg som har sansen for gull. Helt siden tidens morgen har gull vært noe man har strukket seg til og lagt på vektskåler for å veie hvor rik man er. Gull er målestokk for rikdom. Heldig nok er gull også vakkert å se på, noe vi kan nyte det over måtelige synet av på arkitektur og interiør også den dag i dag.

Det er kanskje ikke så rart at gull også brukes som et forskjønnende middel for huden. Gull til kosmetikk formål er derfor ikke noe nytt, men et eldgammelt skjønnhetsmiddel for de velstående. Selv elsker jeg å bruke gullskimmer i sminken min, selv om det ikke er ekte. Selv etterligningen gjør virkelig noe med ansiktet ditt, og jeg vil si det er partytriks nummer en.

Kleopatra er historiens mest kjente skjønnhetsdronning. Hun er kjent for å bruke mange virkemidler for å holde på skjønnheten sin, og blant annet tilla hun skjønnhetssøvnen en ny dimensjon ved å sove med gullmaske for å gi huden glød. Allerede 2500 f.Kr skal kineserne ha brukt gull som medisin, mens inderne bruke gull som en del av sin ajurvediske medisin for fornyelse og revitalisering av kroppen.

Gull skal faktisk ha en god del hudforbedrende egenskaper som du kan lese om lengre ned!

For aller først skal jeg fortelle deg litt om Hormeta. De har også produkter med gull som er beregnet for voksen hud eller om du har en generell tørr hud. De skal du straks skal få høre mer om.

Men først litt om Hormeta. Merket er nytt i Norge, men det er absolutt ikke nytt i Europa. Dette sveitsiske hudpleiemerket feirer nemlig 70 år i år, og det er virkelig noe å være stolt av. De har også en rekke prisbelønte produkter, og noen av dem har jeg også vært så heldig å teste.

Hormeta er kvalitetsprodukter med sveitsisk presisjon. Hormeta er kjent for sin bruk av planteekstrakter fra den sveitsiske naturen, og de er faktisk pionerer når det kommer til bruk av mikromineraler i kosmetiske produkter. I produktene finner du også aktive ingredienser som Matrixyl 3000, vitanol, mer kjente hyaluronsyre og eksklusive råvarer som edelstener og gull.

Og det er noen av de nydelige gullproduktene du skal få høre mer om nå!

HORME GOLD, RE-GENERATION SERUM

Linjene Horme Gold og Horme Flash inneholder ekte gull, men alle de andre eksklusive ingrediensene er også med på å gjøre produktene verdt sin pris i gull. Serien Horme Gold er laget for en voksen hud som trenger både glød, fasthet og fylde, men serien er også helt suveren om bruke på veldig tørr hud.

Horme Flash er glød på boks, så begge seriene passer altså for veldig mange av oss!

Serumet du ser her er en real fuktbooster, men som du ser av gullflakene så får du litt mer glød på kjøpet. Det er ikke slik at gullet klistrer seg kladdevis. Det løser seg opp og fordeler seg lekkert på huden. Et helt nydelig serum som smetter raskt inn, og som holder på fuktigheten gjennom dagen.

Serumet regulerer fuktbalansen i huden med ulike fettkomplekser og hyaluronsyre i ulike molekylstørrelser. Peonekstrakt reduserer betennelse, forbedrer hudstrukturen og gir naturlig fylde. Og så er det gullpartiklene, da, som tilfører glød til sliten hud.

HORME GOLD, RE-GENERATION EYE CONTOUR BALM

Denne øyebalmen med 22,9 karat gull er min favoritt! Konsistensen er bare helt nydelig, spesielt akkurat nå. Den er nemlig litt tykk som, ja – en balm, noe jeg virkelig synes er deilig nå som det er kjøligere ute. Gullstøvet er veldig diskret, men er den usynlige hemmeligheten som gjør at øynene ser opplagte ut.

Altså, denne kan erstatte highlighteren som jeg bruker rundt øynene mine hver dag, og samtidig får det delikate øyepartiet en unik pleie.

I tillegg til gull inneholder balmen peonekstrakt som er rik på noe som heter oligosakkarider. Balmen inneholder også 3D-peptider og hesperidin, og sammen reduserer de poser, mørke ringer, gir glød og styrker huden generelt rundt øynene.

HORME FLASH, GOLD SHINNING MASK

Her snakker vi glød på boks! Det vil være naturlig å tenke at gullmasken kun skal brukes for å gi ekstra glød til huden når du skal på fest. Men masken skal brukes 1-2 ganger i uka, eller når du synes at huden ser litt sliten og gusten ut. La den sitte 15-20 minutter før du vasker den av. Siden gullstøvet er så smått vil en del bli igjen i huden.

Masken er med et kompleks som aktiverer mikrosirkulasjonen i huden og jevner ujevn hudtone. Provitamin B5 har en utglattende effekt, gir fukt og gjør huden mer smidig. Kaviarekstrakt er rik på både aminosyrer, proteiner, vitaminer og mineraler – skikkelig god næring til huden.

Og så er den med gull som tilfører huden masse glød og gir huden en fin utstråling.

GULL-FORDELER FOR HUDEN

At gull tilfører huden lys og glød er ikke så vanskelig å forstå. Men gull sies også å ha noen andre fordeler for huden. Gullpartiklene er såpass små at de absorberes i huden, og kan derfor virke i dypere lag.

Gull inneholder blant annet ioner som hjelper til å stimulere celler, nerver og årer. Det gir videre økt blodsirkulasjonen slik at alle funksjoner i huden generelt går raskere. Gull har også en antioksidanteffekt som virker beskyttende, er antibakteriell og antiinflammatorisk. Gull påvirker også fuktnivået, elastinet og kollagenet i huden.

Gull er derfor helt ypperlig å bruke for å holde huden ungdommelig og frisk. Gull er en ingrediens som er med på å holde huden spenstig og glatt, gir jevnere hudtone, demper betennelse og gir selvfølgelig plenty med glød.

Les blogginnlegget her: https://www.toneskipa.no/2019/11/05/hormeta-gar-for-gull/
Tilbake til bloggen