Gå videre til innholdet

GRATIS FRAKT OVER KR.500,- SENDES INNEN 24 TIMER

TRENGER DU ET LITE LØFT? SJEKK DENNE INGREDIENSEN!

TRENGER DU ET LITE LØFT? SJEKK DENNE INGREDIENSEN!

Hvis du bruker aktiv hudpleie for å redusere hudaldring, rynker og slapp hud har du kanskje hørt om Matrixyl? Nei, Matrixyl er ikke et reklametriks helt uten effekt på huden. Matrixyl er en varemerkebeskyttet peptidsammensetning som har vist seg å redusere synligheten av statiske (sol) og dynamiske (mimikk) rynker. Matrixyl er et veldokumentert ingrediens til behandling av :
  • Rynker i pannen og sinnarynke
  • Slapp hud på halsen
  • Rynker på bryst og i ansikt
  • Rynker rundt munnen
  • Generell hudaldring

 

Passert 30? Les videre!

Hva er peptid?

Peptider gir en mer målrettet behandling enn mange andre ingredienser. Peptider er naturlige, cellekommuniserende ingredienser som hjelper til med å opprettholde en hud i balanse ved å stimulere hudcellene til å fungere på ulike måter. Peptider har som mål å lære huden å fungere tilnærmet slik den gjorde i ungdommen. Peptider består av korte aminosyrekjeder og er små fragmenter av proteiner som finnes i huden.

Hva er Matrixyl?

Matrixyl er et peptid (palmitoyl-pentapeptid 4) som spesifikt stimulerer kollagen-syntesen og reparerer huden. Dette betyr at det har en langvarig effekt på huden.I begynnelsen av 2013 fant forskerne ved University of Reading ut at Matrixyl gjør at huden produserer nesten dobbelt så mye kollagen.

Hva er Matrixyl 3000?

Matrixyl 3000 består av to peptider som ikke har noe med palmitoyl-pentapeptid 4 (Matrixyl) å gjøre. Disse to nye peptidene (palmitoyl-oligopeptid og palmitoyl-tetrapeptid-7) jobber sammen for å etterligne nedbrutt kollagen slik at huden reagerer ved å produsere mer kollagen og elastin.

Sederma, som har utviklet Matrixyl og Matrixyl 3000, viser til studier der Matrixyl 3000 økte hudens syntese med 2.5-3.5 ganger.

  • Kollagen type 1 økte med +258%
  • Fibronektin økte med +164% 
  • Hyaluronsyre økte med +179%. 

«Kollagen, elastin og hyaluronsyre er svært viktig for at en hud i aldring skal fungerer omtrent slik den gjorde da den var yngre.» 

 

⭐️HORME TIME Neck & Décoletté Cream er en silkemyk krem spesielt utviklet for de delikate hudområdene på hals og bryst. Kremen forbedrer elastisiteten i huden og bekjemper slapp og saggende hud. Huden blir fastere og glattere. En lett og behagelig krem som smelter inn i huden. ⭐️HORME LINE Eye Contour Focus Gel er en herlig oppfriskende og kjølende øyegele som smelter raskt inn i huden og frisker opp trøtte øyne. Alle tegn på tretthet forsvinner, fuktighetsbalansen blir gjenopprettet og huden rundt øynene blir revitalisert og glatt.

 

Matrixyl i min hudpleierutine:

Du finner Matrixyl i mange hudpleieprodukter, men akkurat nå bruker jeg Hormeta og i denne serien finner du mirakelingrediensen her:

Les blogginnlegget til Skincarebyanki her: https://skincarebyanki.no/2021/05/09/trenger-du-et-lite-loft-sjekk-denne-ingrediensen/

Tilbake til bloggen